Herralan Urheilijat

Herralan Urheilijat Ry

Herralan urheilijoiden tavoitteena on järjestää toimintaa, joka mahdollistaa liikunnan harrastamisen omalla kylällä. Kaikki lapsille suunnatut ryhmät ovat ohjattuja. Ohjaajina toimivat vastuulliset ja ammattitaitoiset aikuiset. Seura toimii täyysin talkoovoimin.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2012 on 15euroa/perhe tai 10euroa/henkilö. Toiminnan suurin kulu tulee salivuokrista. Kuluja katetaan jäsenmaksuilla sekä myyjäistuotoilla. Osallistumme vuosittain koulun joulumyyjäisiin, talkoilemalla sinne havutöitä. Olemme myös tehneet yhteistyötä Lahden suunnistajien kanssa, järjestämällä myyntipisteitä heidän tapahtumiin.

Viime vuosina seuran ohjattuun lajivalikoimaan ovat kuuluneet sählyt eri ikäryhmille, pienten lasten jumppa ja jalkapallo sekä aikuisten jumppa.

Herralan urheilijat pyrkii myös järjestämään mahdollisuuksia omatoimiseen liikuntaan. Kelien salliessa Hahmajärvelle sekä Hankaan suuntaan ajetaan latuja. Kesäaikaan voi pelata tennistä Huvilatiellä tai käydä suunnistamassa seuran kiintorasteja. Syksyisin on yhteisvoimin Herralan Marttojen kanssa järjestetty patikkaretkiä, joilla on tutustuttu samalla sekä Herralan, että lähialueiden retkikohteisiin. Keväällä 2012 on suunnitelmissa järjestää lavatanssikurssit!

Seuramme toiminta on lähinnä harrastustoimintaa eli emme tähtää kilpaurheiluun. Kesäisin kisailemme kuitenkin leikkimielellä koko perheen voimin yleisurheilussa. Koululle tarjoamme myös apua hiihtokilpailujen järjestämiseen.

Toimintaa järjestetään aina sen mukaan, mihin löytyy innokkaita ohjaajia. Ehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan. Ja aina on tarvetta uusille aktiivisille jäsenille. Lähde siis rohkeasti mukaan toimimaan!


(c), Herralan Urheilijat ry